A popdíva férje lesz a 22 éves fiú?

Képek a párról - Madonna hozzámegy brazil "játékszeréhez"?

Nagyon úgy tűnik, nemcsak kacsa volt a hír, hogy a ma is fiatalos énekesnő újabb frigyre készül! Hozzámenne 22 éves brazil modell barátjához...

Mindenhol együtt - Madonna nem titkolja Jesus Luz-t képgaléria

2009.09.30 11:55ma.hu - Fotó: The Insider

Korábban is felröppentek már a hírek, miszerint a januárban elvált popdíva újra férjhez menne. Hónapok óta kedvese a nála jóval fiatalabb, huszonkét esztendős Jesus Luz.

A brazil modell és Madonna a sztár Rio de Janeiro-i koncertje idején ismerkedett meg, egy erotikus fotósorozatot is készítettek együtt.

Jesus segítőkésznek tűnik a gyermeknevelésben

Korábban azonban senki sem hitte volna, hogy Madonna komolyan gondolja kapcsolatát a fiatal fiúval.

Jesus Luz-t a legtöbb lapban "toyboy"-nak, azaz játék fiúcskának csúfolták...

Az első komoly kételyt az ébresztette, amikor a popénekesnő nemrég, itáliai kiruccanásán ünnepelte 51-ik születésnapját.

A bulin meghatottan arról kezdett beszélni, milyen sokat jelent neki Jesus, aki minden helyzetben, legnehezebb napjain is mellette állt.

Madonna ugyanis alaposan megszenvedett, mire valóban örökbefogadhatta az afrikai kislányt, Mercy James-t, a hatóságok számos akadályt gördítettek eléje.

Az énekesnő a köszönet elmondása után átrohant a termen, és szenvedélyesen fiatal párja karjába vetette magát...

Madonna Lourdes-szel és David-del

Most Madonna életrajzírója, Randy Taraborrelli szólalt meg a lehetséges házasságkötésről, akinek a sztár őszintén beszélt a magánéletéről.

Úgy véli, Madonna él-hal a brazil modellért, közeli barátaik pedig mind tudják, hogy az énekesnő készen áll egy új esküvőre.

Az ismerősök szerint Jesus Luz egyetért Madonnával.

A popsztár eddig kétszer volt férjnél, de Sean Penn-től és legutóbb Guy Ritchie-től is elvált.

Négy gyermeke van, a legidősebb a 12 éves Lourdes, aki személyi edzőjétől, Carlos Leon-tól született, Guy Ritchie-vel közös gyermeke a 8 éves kisfiú, Rocco.

Afrikából adoptálta a hároméves David Bandát, tavasszal pedig a kislányt, Mercy-t.

Bizarr ruhában pózolt a popdíva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.