A popdíva 22 éves párja is szerepel

Madonna új videója: pucér fiújával smárol és a lánya táncol

Több szempontból is meglepő az ötvenegy éves popsztár új videoklipje - Nemcsak Madonna lánya, Lourdes tűnik fel benne, de fiatal lovagja is, méghozzá meztelenül.

Celebration: Madonna, Jesus Luz és Lourdes a popdíva új videoklipjében! képgaléria

2009.09.02 12:50ma.hu

Sok érdekességet és izgalmat tartogat Madonna új, Celebration című videoklipje az érdeklődők számára! Gyakorlatilag a popdíva fél családja szerepet kapott a műben.

Luz már a családhoz tartozik?

Lánya, a 12 éves Lourdes breakdance-el a klipben, a sztár 22 esztendős modell barátja - akit nemrég élete szerelmének nevezett -, pedig pucéran tűnik fel, DJ-ként, fülhallgatóval a fején - írja a Daily Mail.

Madonna nem szégyenlősködik.

Ahogyan korábban már pikáns, erotikus fotósorozat is készült róla és a fiatal Jesus Luz-ról, úgy a klipben sem fogják vissza magukat: forró csókot váltanak!

Bár a legutóbbi hírek ismét arról szóltak, hogy a popsztár és szerelme szakítottak egymással, a híresztelés korábban is felütötte már nem egyszer a fejét.

Jesus Luz az elmúlt időszakban igencsak közel került Madonna családjához.

Nemrég olyan képek jelentek meg a vakációzó énekesnőről, ahol nemcsak mind a négy gyermeke, de brazil modell kedvese is velük volt és a kicsikkel is foglalkozott. Akár egy igazi család...

Hogy távozott tőlünk Madonna?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.