Meghökkentő bejelentést tett a díva!

Képek - Madonna nem titkolja többé: Jesus Luz élete szerelme!

Erre aztán senki sem számított - A popdíva és a huszonkét éves modell kapcsolatáról hónapok óta folynak a találgatások. Ám Madonna most színt vallott, méghozzá nagy nyilvánosság előtt...

Családi pihenés Madonnáéknál - Jesus Luz-zal képgaléria

2009.08.19 12:20ma.hu

Madonna és Jesus Luz a korábbi hírekkel ellentétben nagyon is együtt van, sőt, úgy tűnik, ez így is marad!

Nem kis meglepetést okozott a januárban, Guy Ritchie rendezőtől elvált popsztár, amikor néhány hónapja összejött a mindössze 22 esztendős brazil fiúval.

Jesus Luz-zal a turnéja idején találkozott, majd együtt szerepeltek egy erotikus fotózáson.

Már nem titkolóznak - Fotó: popsugar

A dologból szerelem lett, bár ezt az elmúlt időszakban egyikük sem erősítette meg. Olyan hírek is felröppentek, hogy Luz már kezd terhére lenni a koncert-körúton levő Madonnának.

Erre most alaposan rácáfolt a páros. Az énekesnő az 51. születésnapi partiján az olasz Portofino-ban meglepő bejelentést tett.

Az egybegyűltek előtt beszédet tartott, s ebben azt is elárulta: Jesus élete szerelme! "Mellettem volt jóban-rosszban, és mindvégig erős maradt. Nem tudom neki elégszer megköszönni!" - áradozott Madonna.

Ezt követően átrohant a termen és mint egy szerelmes tini, a fiú nyakába vetette magát, majd szenvedélyes csókot váltottak...

A párost egy nappal később a lesifotósok meg is örökítették hajókázás és lubickolás közben.

Itt nemcsak Madonna és Jesus, hanem a popsztár két vér szerinti és két adoptált gyermeke is jelen volt, akikre a fiatal lovag is nagy gonddal vigyázott.

Elárverezik Madonna szextitkait!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.