Kamu lehetett a szakítás...

Árulkodó fotók: Ki lódított? Madonna most is Jesus-szal csókolózik!

Annak ellenére, hogy a legutóbbi hírek szerint már korábban szakított egymással a popdíva és fiatal lovagja, ismét együtt látták a párt, méghozzá nem is akármilyen körülmények között.

Családi pihenés Madonnáéknál - Jesus Luz-zal képgaléria

2009.08.18 12:25ma.hu

Kapcsolatuk hajnalán tagadták, hogy a barátságnál több lenne köztük.

Később nem kommentálták a kettejükről megjelenő közös fotókat, júliusban azonban már arról szóltak a hírek: Madonna és a brazil modell, Jesus Luz útjai elváltak.

Ha kell, Jesus babázik is

Állítólag már külön szobában is aludtak, ha ugyanabban a hotelben is szálltak meg. A popsztárnak terhes lett a fiatal fiú jelenléte, különösen a turnéja idején.

Ám ha valóban ez a helyzet, nem úgy tűnik, hogy ez Luz számára is egyértelmű...

A 22 esztendős modell ugyanis most sem sokkal kevesebbszer tűnik fel az énekesnő körül, mint korábban.

Ezt bizonyítja az a fotósorozat is, melyet az egyik külföldi bulvárlap közölt a párról. Madonna 51-ik születésnapját ünnepelték az egybegyűltek hétvégén Krakkóban.

Majd a sztár, mielőtt nagyobb csemetéivel, Lourdes-szel és Rocco-val úszni ment, elvitte kisgyermekeit, David Bandát, az újonan adoptált Mercy-t és velük Jesus Luz-t is egy kis hajókirándulásra...

A képeken jól látszik, hogy a brazil modell átöleli Madonnát és a díva örökbefogadott lányával is foglalkozik, hozza-viszi, segít mindenben.

Egészen úgy tűnik, mintha mindenki családtagként tekintene a fiúra.

A társaság önfeledten strandolt, ugrált a hajóról a habokba. Majd egy-két csókot is sikerült megörökíteni a popdíva és lovagja között...

Az esti partiról is születtek képek, ahol Madonna és Jesus Luz ugyancsak meghitt közelségben látható egymással.

Újabb Madonna-botrány, ezúttal Prágában - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.