Eldőlt a sztár hazai koncertjének helyszíne, végre

Több tízmilliót bukott a Madonna-koncert szervezője!

A Kincsem Parkban lép fel Madonna augusztus 22-én olvasható a koncertet szervező Live Nation szerdai közleményében, amelyből kiderül, hogy a megváltott jegyek az eredeti feltételek mellett érvényesek.

Képekben a popdíva: Madonna! képgaléria

2009.08.06 11:30rtlbulvar.hu

Véget ért a már több mint egy hete tartó huzavona a Madonna-ügyben, a helyszín végleges: a Kincsem Parkban lesz a koncert. A Live Nation hozzávetőlegesen 80-100 millió forintot bukott a helyszínvariálással.

A cég ugyanakkor továbbra sem érti, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) miért zárkózott el attól, hogy a Puskás Ferenc Stadionban álljon színpadra a világsztár.

Azért kellett új koncerthelyszínt keresni, mert az MLSZ hétfőn délután közölte: nem járulnak hozzá, hogy Madonna a Puskás Ferenc Stadionban lépjen fel. Annak ellenére, hogy a koncertet szervező cég minden garanciát vállalt a szeptemberi válogatott mérkőzések zavartalan megrendezése érdekében, még a teljes gyepcserét is felajánlotta.

A Live Nation továbbra sem érti az MLSZ döntését, de új helyszín után nézett: a Kincsem Parkban áll majd színpadra a popsztár augusztus 22-én. A koncertet szervező cég közlése szerint a megváltott jegyek az eredeti feltételek mellett érvényesek.

- "A Live Nation Hungary Kft. elfogadja a NUSI bocsánatkérését a Madonna koncert Puskás Ferenc Stadionban történő megrendezése körül kialakult helyzet kapcsán, és ezúton tájékoztatja a közönséget, hogy az esemény augusztus 22-én az eredetileg meghirdetett helyszínen, a Kincsem Parkban kerül lebonyolításra" - írják a szervezők

- "Cégünk továbbra sem érti az MLSZ elnökének álláspontját, aki visszautasította a Stadion gyepfelületének cseréjét is, mely szerintünk egyértelműen a magyar labdarúgás érdekeit szolgálta volna" - reagál a Live Nation az MLSZ ellenállására.

A cég egyébként mindent bevetett a Puskás Ferenc Stadion megszerzésére, területi alelnöküket is idehívták, hogy ő tárgyaljon az MLSZ-szel.

Hiába, a szövetség nem engedett az álláspontjából. Márkus Éva, a Live Nation marketing igazgatója kérdésünkre, miszerint a heves ellenállás dacára miért ragaszkodtak ennyire a Puskás Ferenc Stadionhoz, elmondta: a helyszíncserét több hetes tárgyalási folyamat előzte meg. Amikor bejelentették az új helyszínt, akkor szembesültek először az ellenállással.

- "Volt egy visszaigazolásunk. Próbáltuk a saját igazunkat megvédeni" - magyarázta döntésüket.

Hogy mennyit bukott a cég helyszínvariálással, arról Márkus Éva pontos adatokat nem árult el. Annyit viszont elmondott, hogy amit a gyepcserére fordítottak volna, az fedezi a Kincsem Parkkal való szerződésbontás-szerződéskötés miatt felmerült költségeket.

A teljes gyepcsere szakértők számítása szerint 80-100 millió forint.

Olvasson még többet Madonna botrányos életéről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.