Nem léphet a focipályára a popdíva

Puskás-stadion is sztornózva: végül is hol lesz a Madonna-koncert?

Szerda esti állás szerint nem a Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg augusztus 22-én a Madonna-koncertet.

Dögös és energikus: Madonna a színpadon! képgaléria

2009.07.30 10:00MTI

A Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) délután közleményben tudatta, hogy a létesítmény csak akkor lehet a koncert helyszíne, ha a szervező Live Nation Hungary megegyezik erről a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ), utóbbi viszont később jelezte: nem járul hozzá az esemény stadionbeli megrendezéséhez.

Madonna eredetileg a Kincsem Parkban lépett volna fel, ám a szervezők kedden közölték, hogy a Puskás Ferenc Stadion adhat otthon az amerikai énekesnő fellépésének.

A közönség fergeteges show-ra számíthat

Ezt követően Kisteleki István MLSZ-elnök levelet írt Török Ottónak, a NUSI főigazgatójának, s azt kérte, a válogatott két szeptemberi, a svédek és a portugálok elleni hazai világbajnoki selejtezőjére való tekintettel ne a Puskás Stadionban rendezzék a koncertet.

"Miután az augusztus 22-re tervezett kettős labdarúgó bajnoki mérkőzést írásban lemondták és a Madonna-koncertet szervező cég megkereste a NUSI-t, felmerült, hogy a könnyűzenei eseménynek a Puskás Ferenc Stadion adjon otthont. A NUSI tájékozatta a szervezőket, hogy mely feltételek teljesítését követően tud - további egyeztetések és tárgyalások után - megállapodást kötni" - tudatta szerda délután közleményben a NUSI.

Az intézet egyúttal cáfolta bármilyen előszerződés aláírásának tényét, sőt, amint azt jelezte, "magát a visszaigazolást is feltételekhez kötette".

Márkus Éva, a koncertszervező cég marketing és kommunikációs igazgatója az MTI-nek korábban azt mondta: a NUSI-tól kapott írásos visszaigazolás előszerződésnek tekinthető, a friss NUSI-közleményre viszont későbbre ígért reagálást.

"Természetesen elégedettek vagyunk azzal, hogy így, a mi szempontjainkat messzemenően akceptálva alakult a stadion vezetőinek álláspontja - reagált a fejleményekre Kisteleki István MLSZ-elnök.

- Nagyon örülünk annak, hogy semmiféle zavaró körülmény nem gátolhatja válogatottunk eredményes előkészületeit, valamint a két sorsdöntő mérkőzésnek a téthez méltó, magas színvonalú megrendezését.


Az MLSZ-elnök korábban úgy fogalmazott, beláthatatlan következményei lehetnek annak, ha a Puskás Ferenc Stadionban lesz a koncert.

Úgy vélte, kétéves munka mehet tönkre emiatt, hiszen - szavai szerint - 23 éve nem vívott ilyen fontos meccseket a válogatott.

Az MLSZ azért is aggályosnak tartja a helyszíncserét, mert a szövetség saját pénzéből 60-70 millió forintért ülőszékekkel bővíti a Puskás Stadiont éppen azért, hogy még többen láthassák élőben a két sorsdöntőnek ígérkező találkozót.

Elárverezik Madonna szextitkait - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.