Nem költöznek össze, de közel lesznek...

Képek - Jól megy! Madonna vadiúj lakással kényezteti fiúját

Férjhez menni nem akar, sőt összeköltözni sem szeretne a barátjával a popdíva - Egy hatalmas meglepetést azonban tartogat a számára: Madonna lakást venne fiatal párjának!

Mindenhol együtt - Madonna nem titkolja Jesus Luz-t képgaléria

2009.10.09 14:30ma.hu

Hosszú hónapokon át ment a találgatás arról, vajon van-e szerelmi kapcsolat Madonna és a brazil modell, Jesus Luz között?

A páros eleinte nem vállalta a viszonyt, sőt csupán barátságról beszéltek.

Madonna és Jesus: turbékolnak, mint a tinik

Mostanában azonban nemcsak mindenütt együtt mutatkoznak, és olyan hírek is felröppentek, hogy Madonna ismét férjhez menne - Jesus Luzhoz.

A popdíva később, David Letterman show-jában tagadta a híresztelést, sőt, rosszmájúan megjegyezte, hogy inkább a vonat alá vetné magát, minthogy újra házasodjon!

Az immár négygyermekes énekesnő a jelek szerint együtt lakni sem szeretne párjával - pedig Luzt állítólag a csemeték is elfogadták. Lakást viszont venne Madonna a fiatal modellnek!

A The Sun híre szerint New York-ban, saját otthona közelében vásárolna lakást Luznak, közel kétmillió font értékben.

A sztár állítólag már meg is egyezett ingatlanügynökével, hogy találja meg a megfelelő otthont Jesus-nak.

Botrány élő adásban, Madonnával!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.