"Pont ilyen ütős pasi kell, mint Jesus"

Képek - Madonna nem mond le a ropogós fiúkákról!

Pont egy ilyen ütős pasira van szükségem, mint Jesus - így nyilatkozott Madonna új barátjáról, a 22 éves modellről. A popsztár már 51 éves, de nem hajlandó lemondani a friss, ropogós fiatal fiúkról!

Mindenhol együtt - Madonna nem titkolja Jesus Luz-t képgaléria

2009.10.08 18:30mellesleg

Bár az 51 éves popdíva, Madonna de nem hajlandó lemondani a fiatal pasikról, a házasságról terjengő pletykáknak semmi alapja sincs....

Luzt Madonna gyerekei sem zavarják

Olyannyira így van ez, hogy Madonna az angol Hello magazinnak a következőket nyilatkozta: „Inkább feküdnék egy vonat elé, mint hogy újra férjhez menjek!"

Majd hozzátette: „Azok után, amiken keresztül mentem a válás során, megérdemlek egy kis szórakozást, méghozzá egy ilyen ütős pasival, mint Jesus.”

Az énekesnő nemrég vált el a rendező Guy Ritchie-től. Nem sokkal később már közös fotókon szerepelt a brazil származású fotómodellel.

Egy szépséghibája azonban van a kapcsolatnak, és ez az énekesnőt sem hagyja nyugodni.

Bár azt nyilatkozta a The Sun magazinnak és több másik újságnak, hogy szerinte a korban hozzá jobban illő férfiak mind kopaszok és plöttyedtek, nyilván ő is érzi, hogy az életnek vannak olyan területei, amikor a hatalmas korkülönbség hátrányt jelent.

Egy közeli barát szerint eleinte nem zavarta Madonnát a 30 évnyi távlat, ám amióta komolyabb érzelmeket táplál Jesus iránt, Madonna bizonytalannak tűnik a kapcsolat jövőjét illetően.

Nem szeretné, ha a külvilág őrültnek tartaná, amiért egy nála 30 évvel fiatalabb férfival él…

Madonna meglepő módon nem erőlteti - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.