Nem igaz, hogy férjhez menne a díva!

Fotók - Madonna: Inkább a vonat alá vetném magam!

Soha többé nem akar férjhez menni Madonna - Ennek sajátos módon hangot is adott, "szívesebben vetném magam vonat alá!" felkiáltással David Letterman amerikai showman műsorában.

Mindenhol együtt - Madonna most Jesus Luz modellel jár képgaléria

2009.10.02 16:30MTI

"Szívesebben vetném magam vonat alá!" - fogalmazott a világhírű énekesnő David Letterman show-jában, amikor az az újbóli férjhezmenetelről kérdezte őt.

Madonna - vélhetően az időbeli egybeesés miatt is - Bush-éveknek nevezte a Guy Richie brit filmrendezővel kötött házasságának időszakát.

Az énekesnő David Letterman show-jában

Az énekesnő ennek ellenére hiányolja a kapcsolat néhány elemét, például a gyerekekkel való közös törődést.

A popcsillag mindazonáltal bízik abban, hogy újra szerelmes lesz, és valaki oldalán éli le majd életét. Madonnának és Ritchie-nek egy közös gyermeke van, a 8 éves Rocco.

A hírességnek Carlos Leon személyi edzőtől született az első gyereke, a már 12 éves Lourdes.

Rajtuk kívül két örökbefogadott gyermeket nevel, akiket Malawiból vett magához. Az énekesnő két alkalommal ment férjhez, először Sean Penn színészhez.

Kellemetlen bakik Madonna válogatásalbumán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.