Anna Friel buja előadásban mutat cicit, popsit...

Meztelen képek- Teljesen pucéran szerepel a színésznő!

A brit színésznő, Anna Friel, a Londoni Theatre Royal Haymarket-ben szerepel egy darabban melynek címe Breakfast at Tiffany's. A színésznő az előadásban teljesen meztelenül látható, nem kis feltűnést keltve dögös testével!

Nézze meg a pikáns képeket Anna Friel-ről! képgaléria

2009.09.22 14:30ma.hu
Fotó: Egotastic

Az angol színésznő úgy tűnik egyáltalán nem nagyon szégyellős, és nem bánja, a színpadi darabban meztelenül is láthatják a nézők.

Anna szülei különben pedagógusok, a lány már korán elkezdett érdeklődni a színjátszás iránt, 16 évesen vállalt először szerepet egy tévésorozatban. Leghíresebb szappanoperája a Brookside volt, amelyben egy homoszexuális lányt játszott, hozzá fűződik az első, tévésorozatban bemutatott leszbikus csók.

Miután kiszállt a sorozatból, Londonba települt, mozifilmekben vállalt szerepeket. Legismertebb filmjei a Szentivánéji álom, illetve az Idővonal. A legnagyobb elismerést egy színházi alakítása kapta, a Közelebb című darabban játszotta a sztriptíztáncosnőt.

Ezzel nem csak Londonban aratott sikert, hanem a Broadwayn is bemutatták, ahol több hollywoodi híresség is felfigyelt Anna játékára, és 1999-ben elnyerte a legjobb mellékszereplőnek járó elismerést a Drama Desk Award-on. Sajnos a darab filmváltozatánál még a neve sem merült fel.

A Brookside-ban való szerepe miatt fiatalon sztár lett Nagy Britanniában, a bulvársajtó figyelmének középpontjába került, különösen mikor igazi party-girlként más hírességekkel együtt a legmenőbb szórakozóhelyeket látogatta.

Ebben az időszakban egy rövid ideig Robbie Williams barátnője volt, de hamar ráunt erre az életmódra, megkomolyodott. 2001 óta a nála 13 évvel idősebb kiváló angol színész, David Thewlis élettársa.

2002-ben egy filmforgatásról került kórházba petefészek-gyulladással, ahol kiderült, hogy endometriosis nevű betegségben is szenved, ami miatt orvosai úgy vélték, nagyon nehezen tud majd teherbe esni, esetleg meddő lehet.

Ezért élték meg kisebb csodaként, hogy megfogant, és 2005. július 9-én megszületett kislányuk, Gracie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.