Börtönviselt cicik- Buja képek a szőkeségről!

Pucér képek- A Playboy Miss Októberét letartóztatták

A Playboy Miss Októberét letartóztatták! Ez nem csak valami szófordulat, vagy a képek témájára utaló megjegyzés. A Playboy idei Miss Októberét tényleg letartóztatták!

A Playboy idei Miss Októbere: Lindsay Gayle Evans képgaléria

2009.09.21 18:15mellesleg
Fotó: Playboy

A vád: tolvajlás és marihuána birtoklás. Miss Lindsay Gayle Evansról tehát a rendőrségnek is van fotója: profilból és szemből egyaránt. Valószínűleg azon fel van öltözve.

Lindsay nem csak a jó hírét vesztette el a letartóztatáskor, hanem a szépségkirálynői koronáját is, ugyanis 2007 novemberében megnyerte a Miss Louisiana Tini USA versenyt.

Majd 11 hónapig tartotta magánál a koronát, míg 2008 októberében trónfosztották őt a szervezők a rendőrségi feljelentés miatt.

Lindsay az incidens óta nehezen kapott állást, így a Playboyhoz futott, akik persze tárt karokkal várták. ...végülis a Playboyba nem kell erkölcsi bizonyítvány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.