Ellentétek- beadta a válókeresetet!

Válik Hugh Hefner, a Playboy 83 éves alapítója!

Hugh Hefner, a Playboy magazin 83 éves alapítója beadta a válókeresetet 47 éves felesége, Kimberly Conrad volt playmate ellen, aki már 11 éve külön él tőle. Az idős playboy "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva nyújtotta be a válási papírokat a múlt hét végén.

Hefner és a dögös kebelcsoák képekben! képgaléria

2009.09.11 15:05ma.hu
Hefner és Kimberly gyermekeikkel

A dokumentumok szerint Hugh Hefner 1989. július 1-jén kötött házasságot a most 47 éves Kimberlyvel, és 1998 januárja óta éltek külön.

Az együtt töltött évtized alatt két fiuk született, 1998-ban azonban az asszony egyszer csak fogta a gyerekeket, és az addig otthonukul szolgáló híres-hírhedt Los Angeles-i Playboy-házból a szomszédba költözött.

A dúsgazdag Hefner végig támogatta anyagilag a feleségét és két fiukat, akik a Playboy-palota melletti házban laktak. A kapcsolatuk idén romlott meg, amikor Hefner eladta ezt a házat, az egykori playmate ugyanis beperelte a férjét.

Azzal vádolta, hogy több mint öt millió dollárból forgattak ki a Playboy feje. Hefner azóta számos barátnővel pótolta helyét, mindennapjait a The Girls Next Door tévés valóságshow is megörökítette.

Jelenleg éppen három Playboy-nyuszival (köztük egy 19 éves ikerpárral) éldegél egy fedél alatt.

- "Boldog vagyok, hogy kiléphetek ebből a házasságból. Csak a gyerekek érdekében maradtam a férje" - mesélte szerdán Hefner a TMZ.com hírességekkel foglalkozó portálnak. A bírósági dokumentumok szerint a válás kimondása után havi 20 ezer dollárt szánna volt nejének.

Mint mondta: az eltelt 11 évben 12 millió dollárral támogatta feleségét, egyebek között ő állta - mi több, a jövőben is ő állja - fiai taníttatási költségeit.

A TMZ.com-nak nyilatkozva Hefner cáfolta, hogy bármivel is adós lenne, sőt az hangoztatta, hogy eddig "túlságosan is nagylelkű volt".

Hefner 1953-ban alapította a Playboy magazint, amelynek bevételei az utóbbi években zsugorodtak a megerősödött konkurenciaharcban.

Lánya, Christie Hefner két évtized után, júniusban távozott a Playboy Enterpises Inc. vállalatcsoport éléről, ám maga Hefner megmaradt a férfimagazin főszerkesztőjének, és a Playboy-birodalom irányítását sem engedte ki a kezéből.

A válási dokumentumok mellé csatolták a Playby-mogul vagyonnyilatkozatát is, amelyet a TMZ.com megszerzett.

A számok bizonyítják, hogy Hefner valóban annyira tele van, mint gondoltuk. Íme a lista arról, hogy mennyit kaszál havonta:

Fizetés a Playboytól: 116,667 dollár
Társadalombiztosítás: 1,896 dollár
Osztalékok és kamatok: $121,099
Bérlemények: 17,058
Bevételek a HMH Productionstól: $15,808
Nyugdíj: $413
Egyéb bevételek: $17,639

Összesen: $290,580

Vagyona:
Készpénz: $306,548
Részvények, kötvények a Playboyon kívül: $36,802,558
Egy közös szémlán egy meg nem nevezett személlyel: $6,122,990

Ezekre költi a millióit havonta:

Háztartás (rezsi, bevásárlások, használati cikkek, mobil és internet, bérleti díjak): $53,593
Élelmiszerek: $18,000
Szórakozás: $25,000
Gyerekek főiskolai oktatása: $10,130
Egészségügyi kiadások: $3,215

Kielégülnek a Playboy villában? Mennyire érzi jól magát Hefner sok barátnője?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.