Döbbenetes kreáció - de izgató!

Szexi fotók: Pirosban virítottak Lady Gaga mellbimbói!

Nem okozott csalódást a közönségnek New York-ban Lady Gaga - A szőke énekesnő tőle megszokott módon, hajmeresztő kreációban jelent meg a divathéten, és mindene kilátszott.

Lady Gaga meghökkentő pirosban: minden kilátszott... képgaléria

2009.09.22 06:30ma.hu

Már-már csoda lett volna, ha az egyébként is extrém öltözettel sokkoló Lady Gaga nem egy igazi különlegességet visel a Nagy Almában megrendezett divathéten.

Érdekes viselet az utcára...

A különc szőkeség, akit egyébként Stefani Germanotta néven anyakönyveztek, a népszerű rendezvény fellépői között volt, s nem akármilyen szereléssel örvendeztette meg a nagyérdeműt...

Lady Gaga szőke loknikat és a feje mögött egy napocska-szerű szerkezetet viselt, illetve egy ruhának aligha nevezhető, tűzpiros csipke-kreációt, melyből az egyik mellbimbója kikandikált, és teljesen átlátszott színben harmonizáló tangabugyija is...

A szőke sztár Victor de Souza kreációjában feszített, melynek tartozéka volt egy fehér lepel is, no meg a hasonló színű zongora, amely mellett énekelt is.

Ha a közönség kocsányon lógó szemekkel néz is a csinos dalos pacsirtára, a divattervezőknek valószínűleg Lady Gaga az álma.

Hiszen aligha lehet nála különösebb ízlésű sztárt találni, s nehezen lehet olyan ruhadarabot kitalálni, amelyet Stefani ne venne fel!

Lady Gaga majdnem meghalt - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.