Fél évig bírta a lány nélkül?

Képek - Harry herceg kétségbeesetten teper exbarátnőjéért!

Harry herceg az ősszel mindenképpen vissza szeretné csábítani egykori kedvesét, aki az év elején dobta a brit uralkodó unokáját.

Képekben Harry herceg és Chelsy Davy szerelme képgaléria

2009.09.08 16:00MTI

Az idén 25 éves Harry herceg, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, a brit trón harmadik számú várományosa és a 23 éves Chelsy Davy, a modellalkatú, Zimbabwében született szőke dél-afrikai szépség januárban - a hivatalos változat szerint "közös megegyezéssel" - vetett véget az öt éve kezdődött románcnak.

Az egykori páros - újra egymásra találnak?

A sajtó mindazonáltal kiderítette, hogy Chelsynek elege lett Harry rendszeres éjszakai kicsapongásaiból és állandó távollétéből, és ő adta ki hercege útját.

A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - hétfőn azonban bennfentes forrásait idézve azt írta: Harry, aki helikopterpilóta-kiképzésen vesz részt a királyi légierő támaszpontjain, a jövő hónapban visszatér Londonba, és elszánta magát arra, hogy akkor visszacsábítja volt barátnőjét.

Chelsy, aki hamarosan munkába áll egy citybeli ügyvédi irodában, barátai szerint maga is szívesen venné, ha "a dolgok rendbe jönnének Harryvel", de egyelőre "nem sieti el" az ügyet.

Harrynek a januári szakítás óta volt néhány hódítása, de mindegyik csak rövid életű kalandnak bizonyult.

A londoni sajtóban már a nyáron olyan értesülések jelentek meg, hogy a hercegnek nagyon hiányzik egykori kedvese, és "kétségbeesett" erőfeszítéseket tesz Chelsy kegyeinek újbóli elnyerésére.

Harry herceg kétkezi munkán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.