Kínos viszonyba keveredhet a kékvérű

Szexi fotók - Harry herceg könnyű nőcskével jött össze?

Újabb botrány van kilátásban a királyi család háza táján? Korábbi, komoly kapcsolatából kilépve Harry herceg több randit is lebonyolított már, de most egy igencsak rosszhírű hölgyet nézett ki magának...

Képekben a szexi műsorvezető, Caroline Flack! képgaléria

2009.06.15 11:30ma.hu

Gyakran találkozgat mostanság Harry herceg és Caroline Flack, a Sky tv műsorvezetője.

A szimpátia állítólag a Facebook közösségi oldalon vette kezdetét, amelyen Harry flört-szerű üzeneteket írogatott a csinos lánynak - írja a Daily Mail.

Harry és régi szerelme, Chelsy Davy

Múlt hétvégén már a divatos Trubadour klubban látták őket együtt szórakozni, mielőtt a Clarence House-ba indultak.

A 24 éves herceg még Cornwall-ba is meghívta Caroline-t, a nyár vége felé partit terveznek rendezni közös barátaikkal.

Egy ismerősük a Daily Mail-nek azt nyilatkozta: szerinte a hercegnek nincs sok szabadsága a hadsereg-beli kötelezettségei miatt, de hosszú hétvégékre általában hazatér.

A bennfentes hozzátette: még nem tudni, komoly-e ez a kapcsolat, de Harry és Caroline nagyon kedveli egymást.

A barna szépség egyébként 28 éves, és a Daily Mail forrása szerint azt különösen szereti Harry-ben, hogy mindig megnevetteti őt.

Caroline Flack-nek mindazonáltal nincs valami jó híre.

Caroline Flack - Fotó: Right TV

A hölgyemény jó barátja a komikus Leigh Francis és Avid Merrion is, de rossznyelvek szerint igen sok ismert arc mondhatja el magáról, hogy közelebbről megismerte a lányt...

A News of the World című lapnak ráadásul maga Caroline ismerőse árulta el, hogy a lány amolyan skalp-gyűjtögető típus - még a lányokat sem veti meg!

Szeret "vadászni", és Harry herceg - akire állítólag már négy éve is kivetette a hálóját - számára igazi nagy fogásnak számít.

Egy biztos, a Vilmos herceg leendő feleségeként emlegetett Kate Middleton jobban passzolna a királyi környezetbe, mint Caroline Flack, aki minden bizonnyal nem bírná soká az udvari etikát és kötelezettségeket...

Mivel lopta be magát Harry a New York-iak szívébe?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.