Russel Crowe egy vagyont fizetett ki a mondatért!

Viccelődött a világsztár: Másfélmillióba került neki!

Valószínűleg nem bánja, hogy kiadta dühét az a technikus, akinek "balesetén" Russel Crowe viccelődött. A filmsztár ötezer fonttal engesztelte ki a lányt.

Russel hatalmasra hízott az elmúlt években! képgaléria

2009.08.27 14:10ma.hu

Russel Crowe más baján viccelődött és megbánta, és szó szerint megfizetett érte.

A Robin Hood című film legújabb feldolgozásának angliai forgatásán történt, hogy az egyik technikus lány elkésett a munkából. Amikor feldúltan megérkezett, kiderült, hogy kocsijában zárlat keletkezett, az autó lángra kapott, és teljesen kiégett.

A közelben sertepertélő Russel Crowe a sztori hallatán megeresztett egy tréfát, mondván, talán jobb lett volna lecserélnie az ócska tragacsot. A lány mérgesen odafordult hozzá, és így szólt:

- „Russel, neked könnyű, hiszen neked nem okoz gondot, hogy honnan teremts elő öt lepedőt egy másik kocsira’!”

Crowe természetesen eszmélt, és azonnal bocsánatot kért.

Sőt, ennyivel nem elégedett meg: ötezer fontot (körülbelül 1,5 millió forint) is átadott neki az új autóra.- írja a Kiskegyed

De nem csak ilyen hírek vannak Russell Crowe háza táján, hisz a hollywoodi Kereskedelmi Kamara szerdán tette közé azon színészek és előadók névsorát, akiknek nevei 2010-ben helyet kapnak majd a Walk of Fame-en.

És a színészek kategóriában Russell Crowe-t is jelölték, és még mellette Adam Sandlert, James Cameront, John Cusacket, Colin Firth-öt, Gale Anne Hurdot, Alan Menkent, Randy Newmant, Emma Thomsont és Mark Wahlberget választotta ki a bizottság.

A tévés hírességek köreiből pedig Bill Mahlert, Chris Bermant, Jon Cryert, Pete Gravest, Jimmy Kimmelt, Julia Louis-Dreyfust és Sam Waterstont éri majd a megtiszteltetés, hogy saját csillagot kapnak a híres utcán.

A bizottság a zenészek kategóriájából Ringo Starrt, Brian Adamset, a The Funk Brotherst, Alan Jacksont, Chaka Khant, Marco Antonio Solist, a ZZ Topot és Roy Orbosont vélte méltónak a kitüntetésre.

Nem volt jó Russel-nak Sienna Miller?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.