Rengeteg siker és pénz után...

Russel Crowe gyökérkutató lett?!

Annak, akinek már van egy Oscar-díja, egy óriási birtoka, egy együttese és egy saját rögbi csapata, mint Russell Crowe-nak,

2008.01.13 13:05UIP

Egy bizonyos ponton az életünkben eltűnődünk azon, hogy honnan jöttünk és merre tartunk. Annak, akinek már van egy Oscar-díja, egy óriási birtoka, egy együttese és egy saját rögbi csapata, mint Russell Crowe-nak, a „merre” kérdés talán már nem is annyira fontos, és előtérbe kerülhet a gyökerek keresése – főleg, ha ebben egy lelkes tévéstáb is segít.

Crowe ugyanis a neves brit tévécsatorna, a BBC segítségével walesi eredetét nyomozza vissza egy dokumentumfilm sorozatában, amelynek címe stílszerűen Coming Home. Mint kiderült, Crowe családja egy Wrexham nevű kisvárosból származik, itt volt John nevű nagyapja zöldségkereskedő, és amikor az üzlet pangani kezdett, John nagypapa fogta magát, és áttelepült a közelinek nem mondható Új-Zélandra. Itt meg is házasodott és két fiúgyermeket nemzett – egyikük lett aztán Russell édesapja.

A színésznek még ma is élnek unokatestvérei a kicsiny walesi városban – akik nyilván nagyon büszkék az Oscar-díjas rokonságra, és az elsők között nézik meg új filmjét, a Sir Ridley Scott rendezésében készült Amerikai gengszter-t.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.