A színész legjobb szerepe, amit valaha átélt!

Russel Crowe megtalálta azt, amiben a leghitelesebb!

Russel Crowe megtalálta azt, amit a leghitelesebben és a legszívesebben alakít... A hollywoodi színész, Russel Crowe imádja legújabb szerepét, amelyet már négy éve folyamatosan gyakorol: az apaságot.

Döbbenetes változás! Russel macsóból nagy maci lett! képgaléria

2008.10.10 10:20ma.hu
A sztár apa szerepben!

Az Oscar-díjas 44 éves sztárnak már van egy két- és egy négyéves fia, de nagyon örülne, ha családja tovább bővülne, mert imád apa lenni és leginkább a fiaival eltöltött időt élvezi.
 
"Lassan már eljutok arra a pontra, hogy a haveroknak is csak a gyerekeimről sztorizgatok. A családalapítás csodálatos és különleges dolog, folyamatosan kérlelem a feleségem, hogy legalább még egy gyerkőcöt vállaljunk be..."

Az egykor szuper testű, nők által bálványozott Russel mára eléggé elhízott, nem tudni, hogy az alkohol vagy a sok evés és családapa szerep tehet a változásról! 

A sztár mindenesetre jócskán elhagyta magát és jó pár kilót felszedett az elmúlt időszakban. Igazi kövér maci lett a macsóból és valóban nagyon illik hozzá az apuka-szerep!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.