Mark Wahlberg elvette három gyereke anyját!

Összeházasodott a hollywoodi sztárpár!

Összeházasodott a pár! Mark Wahlberg és Rhea Durham nyolc év után mondták ki a boldogító igent, miután három gyermekük született, sokak szerint itt olt az ideje!

Mark Wahlberg már pózolt együtt Kate Moss-sal is! képgaléria

2009.08.04 17:25MTI
Elvette gyermekei nyját!

Mark Wahlberg elvette három gyermeke anyját, Rhea Durham modellt, akivel már nyolc éve együtt él.


A házasságkötésre barátok és családtagok jelenlétében került sor szombaton Beverly Hillsben a Jó Pásztor katolikus templomban. A 38 éves színész sötét öltönyben, a 31 éves ara pedig ezüsthímzéses, fehér, pánt nélküli menyasszonyi ruhában vonult az oltár elé.

A pár 2001-től él együtt, három gyermekük van.

A korábban drogbotrányairól, verekedéseiről és börtönbüntetéseiről is ismert színészt saját bevallása szerint jó útra térítette a tartós kapcsolat Durhammel.

Wahlberg, aki pályafutását énekesként, Marky Mark néven kezdte, idén Peter Jackson Komfortos mennyország (The Lovely Bones) című filmjében lesz látható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.