Tíz éve viszonya van, nem is akárkivel

Képek - Meghökkentő! Morgan Freeman feleségül veszi az unokáját?

Nősülni készül a hetvenkét éves színész - Ez még önmagában nem lenne akkora szenzáció, ám Morgan Freeman a huszonhét esztendős mostohaunokáját szeretné feleségül venni.

Képekben a sármos Morgan Freeman! képgaléria

2009.07.13 12:00ma.hu

A közelmúltban már felröppent a meghökkentő hír, miszerint a népszerű színész válik, méghozzá egy igen furcsa történet miatt.

Morgan Freeman 27 éves mostohaunokájával, E'Dena Hines-szal folytatott viszonyáról először a National Enquirer lap számolt be, ám úgy tűnik, a híresztelések igazak.

Morgan Freeman a nejével, Myrnával

A fiatal lány a színész első feleségének, Jeanette Adair Bradshaw-nak az unokája. Freeman és jelenlegi neje, Myrna nevelték fel a gyermeket, aki tehát nem vérrokona a sztárnak.

A National Enquirer megjelentette a történetet, melyből kiderül: E'Dena elmesélte Freeman feleségének, hogy már tinédzserkorában csaknem egymásnak estek Morgan-nel.

A dolog egy kissé pityókás mulatságot követően, egy baráti pár házában történt. De megálltak, még mielőtt közüsülésre került volna a sor.

E'Dena 17 éves korától kezdődően azonban már viszonyt folytatottak egymással...

A most kerek tíz évvel idősebb hölgy a jelek szerint Morgan Freeman felesége is lesz. A színész ugyanis nem tagadja a pletykákat a közelgő frigyről.

A National Enquirer szerint Freeman 25 éves házasságának Myrnával is az vetett véget, hogy kiderült a páros tíz éve tartó viszonya.

A színész és fiatal kedvese, E'Dena

Igaz, az asszony bevallotta: már 2001-ben megromlott a házasságuk a sztárral...

Morgan és E'Dena kapcsolata nagy felháborodást keltett - A furcsa párost azonban nem zavarja a dolog.

Sőt, egy közeli ismerősük úgy nyilatkozott: amint Freeman válását kimondják, szeretnék hivatalosan összekötni az életüket.

A fiatal E'Dena állítólag mostmár ragaszkodik is hozzá, hogy a színész nőül vegye.

Minden vádat tagadott Morgan Freeman - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.