Kiderült, miért válik a sztár!

Hoppá - Morgan Freeman a neje barátnőjét szereti

Nagy meghökkenést keltett, hogy búcsút int nejének Morgan Freeman - Ám még ki sem mondták a válást, új párra lelt a hetvenegy éves színész.

2008.09.09 14:30rtlbulvar.hu

Morgan Freeman körül zajlik az élet mostanában. Nemrég került mozikba a legújabb Batman film, amelyben a sztár is szerepet kapott.

Nem sokkal később autóbalesetet szenvedett, majd bejelentette, hogy huszonnégy év után elválik nejétől, Myrna Colley-Lee-től.

Freeman és Myrna - Az asszony összetört

Mindez alig egy hónapja történt, tehát a válási procedúra is csupán az elején tart, arról nem is beszélve, hogy több évtized együttélés után nem könnyű hozzászokni az új élethez.

Morgan azonban úgy tűnik, könnyen túltette magát a történteken, hiszen nemrégiben új párral mutatkozott a nyilvánosság előtt.

Szerelmét Mary Joyce Hays-nek hívják, és hivatása szerint forgatókönyvíró.

Állítólag már több hónapja együtt vannak, csak nem akarták nyilvánosságra hozni kapcsolatukat, amíg a színész magánélete nem tisztázódott.

A dolog pikantériáját az adja, hogy az új kedves Morgan exfeleségének egyik legjobb barátnője.

- Myrna padlón volt, amikor megtudta, hogy nemcsak a férje, hanem a barátnője is cserbenhagyta - árulta el a megtört asszony egyik családtagja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.