Öt év után: vége!

Elege lett! Liv Tyler válik - fürdőruhás képek a színésznőről

Liv Tyler öt évig bírta: elválik férjétől, Royston Langdon brit rockzenésztől. A színésznő, aki legutóbb a Gyűrűk Ura című filmtrilógiában aratott sikert Arwen hercegnőként, öt évnyi házasság után jelentette be válási szándékát.

Képek a színésznőről! képgaléria

2008.05.09 14:00rtlbulvar.hu

A hírt megerősítette a 30 éves színésznő szóvivője is. A párnak van egy három éves fiúgyermeke, de arról nem érkezett hír, hogy kinél helyezik el a kicsit. 

- Tyler és Langdon barátok maradnak, és odaadó szülei a kis Milónak - árulta el a szóvivő. Liv az Aerosmith együttes frontembere, Steven Tyler lánya. 2003-ban, az egyik Karib-tengeri szigeten ment hozzá a Spacehog együttes basszusgitárosához. Elválásuk okát nem közölték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.