Hawaii-n nem kell diétázni

Liv Tyler dundi és boldog - nézze meg a képeket!

Valószínűleg jobb volna semmilyen megjegyzést sem fűzni Liv Tyler bikinis fotóihoz, kivéve annyit, hogy szemmel láthatóan remekül érzi magát Hawaii vakációján. De lehet, hogy kiderülne: Liv kövér lett!

Liv Tyler dundin is imádnivaló képgaléria

2008.01.23 14:30ma.hu

Liv Tyler bizony már nem olyan karcsú, mint ahogyan emlékeztünk rá a nem is oly távoli múltjából, viszont az is igaz, hogy a legjobb úton halad – úgy tűnik – a kövérség felé

Bár nem szabad kihagyni a megjegyzések közül azt sem, hogy egyrészt nagyon boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik hurkákkal együtt is az oldalán és a pocakján, vastag combokkal, nagyobb popsival, és az is igaz, hogy nem mindenkinek muszáj még Hollywoodban sem nullás méretűnek lennie. 

Hawaii-n sok lány hord fűszoknyát, valószínűleg Livnek is jól állna, de az látszik, hogy nagyon jól elvan a pluszkilóival is. Irigylésreméltó..

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.