Újabb sokk a színésztől

Morgan Freeman válik a súlyos baleset után!

Hihetetlen, de igaz - Alig pár napja, hogy súlyos baleset érte a világsztárt, Morgan Freeman-ről kipattant egy újabb megdöbbentő hír: válik.

2008.08.07 10:30ma.hu

Néhány nappal ezelőtt súlyos autóbalesetet szenvedett Morgan Freeman - A 71 esztendős sztár egy hölggyel utazott a kocsiban, az autó tulajdonosa ült az anyósülésen.

Az állítólagos jó barát, a 48 éves Demaris Meyer jelenléte most találgatásokra adott okot, ugyanis megdöbbentő dolog derült ki Freeman házasságáról.

Morgan Freeman és neje, Myrna

A színész ügyvédje az Access Hollywood című műsorban elárulta, hogy Morgan és a felesége, Myrna Colley-Lee beadta a válópert!

Különösebben nem hivatkoztak semmire, így azt nem tudni, pontosan miért ért véget a kapcsolat - csak "jogi és gyakorlati okok"-at említettek.

A huszonnégy évet együtt leélt házaspár állítólag már december óta nincs együtt.

Élik a maguk életét, de a válókeresetet csak most adták be. Így aztán érthető, hogy a balesetet szenvedett színész miért nem a nejét vitte magával az autóban. Demeris Meyer nem sérült meg súlyosan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.