A lány 17 éves kora óta tartott a kapcsolat...

Bizarr! - Morgan Freeman-nek viszonya volt az unokájával!

Morgan Freeman egy keserű válás közepén tart. Felesége többek közt egy bizarr história miatt válik el tőle: Morgan-nek ugyanis viszonya volt a mostoha-unokájával, a lány 17 éves kora óta.

2009.06.19 13:20mellesleg

A National Enquirer egy nem ismert forrásra hivatkozva azt állítja, hogy a 72 éves elismert színész 10 éven keresztül szexuális viszonyt tartott fenn mostohaunokájukkal, a most 27 éves E’Dena Hines-el.

A lány Morgan első feleségének, Jeanette-nek az unokája, akit a színész és mostani felesége, Myrna neveltek fel.

Valódi rokoni kapcsolat nincs közöttük, tehát vérfertőzésről nincs szó…

- „Myrna azt mondta, hogy E’Dena elmesélte neki, hogy amikor tinédzser volt, ő és Morgan elmentek egy barátjukhoz vacsorázni. Mindketten ittak, és amikor hazaértek, Morgan szexuális érintkezést kezdeményezett. Megálltak, még mielőtt közösülésre került volna sor. E’Dena azt mondta Myrnának, hogy ő állította le Morgant, mielőtt még tovább mentek volna.”

Morgan Freeman szóvivője mindössze annyit mondott, hogy „nem fűz kommentárt” az esethez…

A lap szerint a színész válása is a lány miatt következett be, aki elmesélte Myrna Colley-Lee-nek, hogyan is kezdődött a kapcsolatuk.

- „Myrna elmesélte, hogy E'Dena elmondta neki, Morgan többször megpróbált lefeküdni vele" - nyilatkozta a családi barát.

A barát szerint Freeman azért sem tudott soha lebukni a nyilvánosság előtt, mert mindenhol az unokájaként mutatta be a lányt, és senkinek sem jutott eszébe gyanakodni.

Morgan Freeman körül viszont nem csak ez az egy botrány van…a színész szerint nemcsak ő, hanem utasa, Demaris Meyer is felelős tavaly augusztusi autóbalesetükért, amelyben mindketten súlyosan megsérültek.

A 48 éves Meyer februárban már kártérítésért perelte be a művészt, mivel szerinte Freeman gondatlanságot követett el a nő Nissan Maximájának volánjánál

A baleset egy Mississippi állambéli autópályán történt, a vezető elvesztette uralmát az autó felett, amely letért az útról és többször átfordult. Freeman a vádakat tagadja, ügyvédje útján pedig bejelentette, hogy a per során bizonyítani fogják Meyer részleges felelősségét is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.