Megúszták, de munkaképtelen lett a hölgy

"Ittasan karambolozott!" - Sérült útitársa beperelte Morgan Freeman-t

Beperelte és ittas vezetéssel vádolta meg a tavaly súlyos közlekedési balesetet szenvedett Morgan Freemant az amerikai filmszínész útitársa.

Képekben a sármos Morgan Freeman! képgaléria

2009.02.26 11:30MTI

Demaris Meyer szerint Morgan Freeman bőven fogyasztott alkoholt, mielőtt volánhoz ült tavaly augusztus 3-án, amikor Mississippi államban egy országúton balesetet szenvedtek.

A kocsi - amely Meyeré volt - lesodródott az útról, többször megpördült és árokba borult. Annyira összetört, hogy fémvágóval kellett kiszabadítani a két utast.

Helikopterrel szállították őket kórházba, mindketten több csonttörést szenvedtek zúzódásokon és vágott sebeken túl.

A TMZ.com amerikai hírportál beszámolója szerint most a memphisi üzletasszony maradandó sérülésekre és munkaképtelenségre hivatkozva fájdalomdíjat követel az Oscar-díjas színésztől, és a kórházi kezelés költségeit vele fizettetné meg.

Perkeresetében ittas vezetéssel vádolta meg Freemant.

A baleset után pletykák kaptak szárnyra, amelyek szerint az időközben elvált 71 éves színészt szerelmi kapcsolat fűzi Meyerhez. Az asszony ezt cáfolta, "csak barátok vagyunk" - nyilatkozott.

Morgan Freeman az egyik legjobb karakterszínésznek számít Hollywoodban. 2005-ben megkapta a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat a Millió dolláros bébi című filmdrámában nyújtott alakításáért.

Ezt megelőzően háromszor jelölték a filmszakma legrangosabbnak tartott kitüntetésére: 1987-ben A hamis riport, 1990-ben a Miss Daisy sofőrje, 1995-ben pedig A remény rabjai című alkotásokban megformált alakjaiért. Legutóbb a Sötét lovag című Batman-filmben játszott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.