Próbálták megidézni a popkirály szellemét!

Jacko reinkarnálódhat egy mágus segítségével!

A rajongók képtelenek belenyugodni szeretett bálványuk elvesztésébe, így az elmúlt időszakban több összeesküvés-elmélet is napvilágot látott Michael Jackson halálával kapcsolatban.

2009.07.09 19:00rtlbulvar.hu

Többen azt feltételezik, hogy a pop királya csak megrendezte a halálát, hogy így meneküljön el hitelezői elől és most Elvis Presley-vel, egykori apósával koktélozik valahol.

De akadnak olyanok is, akik úgy vélik, hogy az ötven állomásos turnét nem bírta volna, bár az is igaz, hogy utolsó próbákról készült felvételek tanúsága szerint az énekes remek formában volt. Mindeközben egy videófelvétel is tovább borzolja a kétségbeesett rajongók idegeit.

A CNN Michael Jackson neverlandi birtokán forgatott, amikor a folyosón egy különös árny suhant végig.

Sokan Jackson szellemét vélték látni a felvételen. Binger Vilmos magus a Reggeliben egy inga segítségével kísérletett tett Jacko szellemének megidézésére.

- " Mivel Jackson nem olyan régen halt meg, így ebben a köztes állapotban még nem idézhető meg, viszont láthatják, érezhetik és különböző jelenségeket produkálhat. "

A mágus a Reggeli stúdiójában egy olyan fajta szellemidézésre tett kísérletet, amit még a háború idjén használtak az asszonyok, hogy kiderítsék, él-e még a férjük vagy sem.

A kísérletben Peller Mariann volt a mágus segítségére, akinek az volt a feladata, hogy egy kehelybe ingát lógasson és feltegye a kérdést: "Él még Michael Jackson?"

A gyűrű kétszer koppant a pohár szélén, így a válasz "nem" volt a kérdésre. Binger Vilmos mágus egyébként azt is elárulta, hogy szerinte az interneten keringő Jacko-szellem videó valószínűleg manipulált.

- Nem tartom kizártnak, hogy megjelenjen a szelleme, mert annyira erős személyiség volt, de ezek a felvételek kicsit manpuláltak. Azok, akik tisztázatlan körülmények között és hirtelen halnak meg gyakrabban megjelenhetnek. Jackson még másfél hónapig van a köztes állapotban, aztán egy felsőbb szintre lép majd, és akár reinkarnálódhat is – mondta a mágus.

Durva történetek arról, hogy mi történt Jackoval?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.