Szigorúan zárt, családi körben!

Íme Michael Jackson nyugvóhelye!

Szigorúan zárt, családi körben kedden temetik el Michael Jacksont - adta hírül a BBC. A brit közmédia értesülése szerint lehetséges, hogy a popsztárt a Los Angelesi Forest Lawn nevű temetőben helyezik végső nyugalomra, de biztosat még nem lehet tudni.

2009.07.07 15:20rtlbulvar.hu

Az már biztos, hogy a Los Angeles-i kosárlabdacsarnokban, a Staples Centerben lesz a búcsúszertartás, amelyre a család ingyen jegyeket ajánlott fel a rajongóknak. Mivel több millióan jelentkeztek, véletlenszerűen kellett választani.

Így jut be 8750 rajongó a gyászszertartásra, és 6500 a közeli Nokia színházba, ahol kivetítőn látható az esemény. Hétfőn a család előzetes tájékoztatást adott a ceremónia néhány híres résztvevőjéről.

Ott lesz Mariah Carey, Lionel Richie, Smokey Robinson, Stevie Wonder és a Csillag születik brit amatőrverseny finalistája, Shaheen Jafargholi.

A Los Angeles-i hatóságok rendkívüli készültségben vannak. Felszólították azokat, akiknek nincs jegyük a kosárlabdacsarnokba vagy a színházba, hogy maradjanak otthon, mert a tévén is megnézhetik az eseményt.

A hatóságok szerint akár 700 ezren is megjelenhetnek a két helyszínnél, hogy megpróbáljanak a közelbe jutni.

A Staples Centre körül utcákat lezárják ezért. A Los Angeles-i rendőrség helyettes parancsnoka óva intette a rajongókat, hogy a forróságban, levegőtlen helyen álldogáljanak a tömegbe szorulva, miközben lehetséges, hogy még a kosárlabdacsarnokot sem látják a távolból.

Videó- Ide temetik Jacksont!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.