Mariah Carey is ott lesz a szertartáson!

Sztárkavalkád lesz Jacko búcsúztatásán

Mariah Carey, Lionel Richie, Smokey Robinson, Stevie Wonder és Shaheen Jafargholi is ott lesz vélhetően a popsztár búcsúszertartásán. Hírek szerint Michael Jacksont családi körben temetik el a Los Angeles-i Forest Lawn nevű temetőben

2009.07.07 09:35MTI

Szigorúan zárt, családi körben kedden temetik el Michael Jacksont - adta hírül a BBC. A brit közmédia értesülése szerint lehetséges, hogy a popsztárt a Los Angeles-i Forest Lawn nevű temetőben helyezik végső nyugalomra, de biztosat még nem lehet tudni.

Az már biztos, hogy a Los Angeles-i kosárlabdacsarnokban, a Staples Centerben lesz a búcsúszertartás, amelyre a család ingyen jegyeket ajánlott fel a rajongóknak.

Mivel több millióan jelentkeztek, véletlenszerűen kellett választani. Így jut be 8750 rajongó a gyászszertartásra, és 6500 a közeli Nokia színházba, ahol kivetítőn látható az esemény.

Mariah Carey Hétfőn a család előzetes tájékoztatást adott a ceremónia néhány, híres résztvevőjéről. Ott lesz Mariah Carey, Lionel Richie, Smokey Robinson, Stevie Wonder és a Csillag születik brit amatőrverseny finalistája, Shaheen Jafargholi. A Los Angelesi hatóságok rendkívüli készültségben vannak.

Flszólították azokat, akiknek nincs jegyük a kosárlabda csarnokba vagy a színházba, hogy maradjanak otthon, mert a tévén is megnézhetik az eseményt.

A hatóságok szerint akár 700 ezren is megjelenhetnek a két helyszínnél, hogy megpróbáljanak a közelbe jutni. A Staples Centre körül utcákat lezárják ezért.

A Los Angeles-i rendőrség helyettes parancsnoka óva intette a rajongókat, hogy a forróságban, levegőtlen helyen álldogáljanak a tömegbe szorulva, miközben lehetséges, hogy még a kosárlabdacsarnokot sem látják a távolból.

Nem csak az említett sztárok, hanem Beyoncé is tisztelgett Jacko előtt…a sztár ugyanis átírta Halo című slágerét, és levetített egy home videót – így tisztelgett Jacko előtt.

A hétvégén rendezték meg az Essence Music Fesztivált, ahol természetesen Michael Jackson előtt is tisztelegtek az előadók. Beyoncé, Queen Latifah és Ne-Yo is megemlékezett az ötvenévesen elhunyt popkirályról.

Beyoncé egy házi videót is levetített. A felvételen ötéves volt, és épp Michael Jackson koncertjére készült hatalmas izgalommal.

Azon az estén élőben láthattam az én hősömet…amikor megpillantottam őt a színpadon, akkor döntöttem el, hogy mi szeretnék lenni – mondta meghatottan a fiatal énekesnő.

Ezután Halo című slágerét adta elő, de nem az eredeti szöveggel: kifejezetten Michael Jackson tiszteletére írta át.

Pikáns történetek Beyoncé-ról itt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.