A Forest Lawn temetőben helyezik végső nyugalomra

Michael Jacksont előbb eltemetik, majd elbúcsúztatják

Véget értek a Michael Jackson temetésével kapcsolatos spekulációk: a pop királyát már a nyilvános búcsúztatás előtt két órával eltemetik - számolt be az NBC televízió hétfőn.

2009.07.07 07:20MTI

Az énekest a Los Angeles-i Forest Lawn temetőben helyezik végső nyugalomra - mondta Jan Perry városi tanácsos.

A temetést helyi idő szerint kedden reggel 8 órakor (közép-európai idő szerint 17 órakor) tartják. A Forest Lawn temető közelében több hollywoodi stúdió található, a sírkertben olyan nagyságok nyugszanak mint Humphrey Bogart és Clark Gable.

Amerikai képviselő perverznek nevezte Michael Jacksont Perverznek nevezte Peter King, New York állam egy republikánus képviselője Michael Jacksont egy YouTube-ra feltöltött videófelvételen.

A politikus úgy fogalmazott, hogy "a társadalom egy rossz erkölcsű embert dicsőít, míg semmibe veszi a tanárok, rendőrök, tűzoltók, veteránok és önkéntesek erőfeszítéseit".

- "Nap nap után, a Jackson haláláról szóló hírek politikailag túlságosan korrektek" - mondja a videón King.

A képviselő ugyanakkor elismerte, hogy a korábban gyermekmolesztálással vádolt Jackson "talán jó énekes volt, és táncolni is tudott egy kicsit".

Ken Sunshine, a Jackson család szóvivője elmondta, hogy a család az énekes temetésére készül, és nem akarják azzal felértékelni a politikus által mondottakat, hogy kommentálják kijelentéseit.

Olvasson még többet Jacksonról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.