A szexi Bar Refaeli hiába várt?

DiCaprio ismét szingli: nem kell neki a dögös modell!

Többször is szakított már egymással Leonardo DiCaprio és kedvese, Bar Refaeli, ám a jelek szerint a mostani döntés végleges - A Titanic kölyökképű sztárja ugyanis nem hajlandó házasodni!

2009.06.10 10:50ma.hu

A keresett modell és a jóképű színész évek óta játssza a csiki-csukit.

Bar Refaeli a szintén modell Gisele Bundchen-t váltotta Leonardo DiCaprio életében - utóbbinak abból lett elege, hogy a színész több együtt töltött év után sem akarta őt oltár elé vezetni.

Nagyon úgy tűnik, hogy az izraeli szépség is ettől sokallt be!

Bar, aki legújabban a GQ magazin júniusi számában mutatja meg izgalmas testét, megunhatta, hogy hiába próbálja rávenni Leót a szorosabb kötődésre...

Szakításukról a pár egy ismerőse beszélt a People magazinnak - szerinte DiCaprio nem érezte felkészültnek magát arra, hogy mélyítsen a modellel való kapcsolatán.

A páros már nem együtt jelent meg a hétvégén - Bar egy hollywood-i rendezvényen jelent meg, míg DiCaprio New York-ban tartózkodott, ahol egy másik hölggyel látták csevegni.

A 34 éves színész előző kedvese, Gisele azóta már férjhez ment máshoz: Tom Brady focista kötötte be a fejét.

Nem tudni, mire vár Leo, talán még mindig nem érzi úgy, hogy megtalálta az igazit...

Csúnyán beégett DiCaprio - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.