Tinivel hozták hírbe a Forma-1 urát

Képek - Bernie Ecclestone 16 éves csitrit ölelgetett

Fiatal lánnyal látták átölelve a Forma-1 nagyhatalmú urát - A 78 éves Bernie Ecclestone a tizenhat esztendős hölgy születésnapi partiján vett részt.

Bernie Ecclestone a szülinapos 16 éves lánnyal képgaléria

2009.05.29 12:05ma.hu - Fotók: Splash-BIG-Showbizlondon

A lány jóval magasabb és nem kevesebb, mint hatvankét évvel fiatalabb Ecclestone-nál.

A sportvezetőt Londonban, a neves, sztárok által kedvelt Nobu étterem előtt kapták le a Missy nevű, 16 éves lánnyal.

A kamasz, aki születésnapi mulatságát tartotta a helyszínen, karonfogva érkezett Ecclestone-nal. Majd később ölelkezve is látták Bernie-t az ünnepelttel.

Ecclestone a volt nejével, Slavicával - Fotó: Daylife

A Forma-1 ura cáfolja, hogy baráti ölelésnél több történt volna köztük. Missy édesapja nagyon jó barátja, mondta Ecclestone, ezért volt ő is hivatalos a rendezvényre.

Az pedig, hogy melegen üdvözölte a szülinapost, teljesen természetes. Missy-t egyébként nagyon kedves, csodás lánynak tartja, de mégiscsak hatvan év van köztük!

Bernie Ecclestone egyébként tavaly óta elvált ember. Huszonnégy évet élt együtt a feleségével, a horvát származású egykori modellel, Slavica Radic-al.

A világ egyik leggazdagabb üzletembere nyilván nem kis ajándékkal lepte meg a tizenhat esztendős ünnepeltet sem.

Bernie Ecclestone nem bír magával?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.