Papucsban és strandruhában sétált végig a sztár!

Ciki! Halle Berry strandcuccban jelent meg a vörös szőnyegen!

Halle Berry legújabb filmjének, a The Soloist-nak Hollywoodban tartott premierjén érdekes viseletet választott, amin a sajtó egyből megbotránkozott...a színésznő ugyanis egy szál strandruhában és lapos papucsban vonult végig a vörös szőnyegen!

Halle legújabb parfümjének izgató képein! képgaléria

2009.04.21 13:50ma.hu
Papucs és strandruha...furcsa!

Halle öltözéke nem éppen az elfogadott és megszokott viselet volt, a flip-flop papucs és a tengerpartra illő ruha furcsa módja volt a megjelenésnek. 

A színésznő ezen az estén párja, Gabriel Aubry nélkül érkezett, ám szemmel láthatóan jól mulatott partnerei társaságában. A filmben ugyanis Halle Jamie Foxx és Robert Downey Jr. partnere. A színésznő nagyon jó formában volt a bemutatón, a laza ruha alól tökletes vonalai láthatók voltak. A sztár kislányának, Nahla-nak pedig köztudottan kistestvért szeretnének férjével, amihez állítólag már jó úton haladnak!

A gyermekszülésről így nyilatkozott nemrégiben: 

- " Tudom, hogy nagyon sok nő végigcsinálta előttem a szülést, és sokan nevelnek több gyermeket…én nagyon féltem, hogy hibákat fogok elkövetni. Büszke vagyok magamra!” - mondta el a színésznő.

Halle filmbéli partnerével, Jamie Foxx-szal!

Mint arról már korábban írtunk, a pár első gyerkőcének, a kis Nahla Arielának bizony kistestvért terveznek. Halle férje, Gabriel Aubry szerint a kicsinek szüksége van egy öcsikére vagy egy hugicára, hogy ne érezze magát egyedül a nagyvilágban. 

A pár szerint a testvéri szeretetnél nincs szebb, ezért minél előbb meg akarják ajándékozni gyermeküket egy kistesóval. A színésznő azt is elmesélte, soha sem találkozott olyan családdal, ahol csak egy gyermek lett volna.

Mindig is a nagy családok híve volt, így nem kérdéses, hogy vállal még babát. Halle távolabbi terveiről is beszámolt, amiben egy egész sereg csemete szerepel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.