A szépség újabb elismeréssel gazdagodott!

Szexis képek! Halle Berry a feketék királynője!

Halle Berry 2008 novembere óta viseli a "Minden idők legszexibb nője" címet. A Macskanő szépsége és harmonikus kisugárzása még a legkeményebb férfiszíveket is megdobogtatja, nem csoda tehát, ha a napokban újabb szavazáson diadalmaskodott.

Forró képekben a legszexisebb fekete nő! képgaléria

2009.03.12 17:20rtlbulvar.hu

A szépséges színésznő már nemcsak minden idők legszexibb nője: vitrinje újabb elismeréssel gazdagodott. 

A színésznőt ezúttal minden idők legszexibb fekete nőjének választották, ami némiképpen visszalépés előző rangjához képest. Hiszen ha ő a földkerekség valaha élt legszexibb nője, akkor eddig is magától értetődő volt, hogy a feketék között is ő a királynő. 

Halle egyébként a voksoláson olyan sztárokat utasított maga mögé, mint Tyra Banks, Alicia Keys, Jada Pinkett Smith, Rihanna, Iman vagy éppen Janet Jackson.

A sztár tavaly azt nyilatkozta, hogy fogalma sincs arról, hogy mit jelent minden idők legszexibb nőjének lenni, de tudatában annak, hogy 42 éves, és nemrég szült egy gyereket, mindenképpen megtisztelő, hogy rágondoltak. 

Hozzátette, hogy szerinte a szexiség valójában azt jelenti, hogy akkor is szereted magadat, ha éppen utálnod kellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.