A szép színésznő megkopasztja magát!

Durva! Halle Berry kopaszra nyíratja magát!

A színésznő a Nappily Ever After című film kedvéért szabadul meg tincseitől. Az alkotásban Berry egy középkori krízisben szenvedő nőt fog alakítani, és emiatt meg kell szabadulnia gyönyörű hajkoronájától!

2009.02.13 16:24mellesleg
Hogy mutat majd kopaszon?

- "Leborotválom! Tudom, vitatható, de... vissza fog nőni - remélem!" - mondja. 

Állítása szerint szerepei kiválasztásánál a 42 éves színésznő újabban lányára, a 11 hónapos Nahlára gondol.
 
- "Nem akarom, hogy visszatekintve a munkáimra azt mondja, "Anyu eladta magát". Olyan örökséget szeretnék ráhagyni, amire büszke lehet. Egy filmnek nagyon különlegesnek kell lennie, hogy kitegyem miatta a lábam a házból. Szeretnem kell. Nagyon-nagyon szeretnem kell."

Nemrég az amerikai King magazin „Modellből lett színésznők leggyengébb alakításai” címmel indított szavazást. 

A nem éppen megtisztelő első helyet pedig Halle Berry nyerte el a már említett filmmel, melyben egy börtönpszichológust alakít, aki egy nap a rács mögött találja magát.
 
A Szörnyek keringőjében nyújtott alakításáért egyébként Oscar-díjjal jutalmazott Berryt Cameron Diaz karaktere követi a Minden héten háborúval. Reméljük ezzel az új filmmel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.