A legszexisebb nőnek választották a sztárt

Vadító képek - Halle Berry dögös pózban: a ruhát is levette!

Nos, nem tévedés: ez nem egy korábbi képsorozat, hanem a mostani Halle Berry, aki kisgyermekes anyukaként is vállalta, hogy dögös fotók készüljenek róla az Esquire magazinban!

Halle Berry dögös pózolása az Esquire-ben! képgaléria

2008.10.08 11:00ma.hu

A legszexisebb nőnek választották az Esquire magazin olvasói Halle Berry-t! Nem csoda, hiszen az egzotikus külsejű színésznő nemcsak csodaszép, de idomain sincs mit takargatnia.

Ráadásul egy tündéri kislány, Nahla Ariela édesanyja, aki most is remek formában van, és büszkén vállalta, hogy megmutatja magát a magazin hasábjain.

Halle Berry boldog anyuka: karjában a lánya, Nahla

Berry-t vadító, áttetsző fekete szerelésben és szexis pólóban is fotózták, s bizony senki sem tagadhatja, hogy a színésznő semmiben sem különbözik a terhessége előtti "dögös nősténytől"...

A sztár dekoltázsának várandóssága idején és utána is csodájára jártak, Halle pedig gondoskodott is róla, hogy formás idomai ne maradjanak észrevétlenek.

A rendezvényeken mélyen dekoltált ruhákban jelent meg, és nem hiányzott arcáról az elmaradhatatlan, ragyogó mosoly sem. Csoda, hogy nem lehet neki ellenállni?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.