Halle nem takargatja a babát

Meglesték: Íme Halle Berry kislánya!

Halle Berry nem takargatja a kislányát - A színésznő nem árulja milliókért a fotókat, szívesen megmutatja Nahlát ingyen is.

Íme Halle Berry és a lánya! képgaléria

2008.07.25 10:40rtlbulvar.hu - Fotó: Justjared.com

Egészen biztos, hogy Halle Berry sem maradt ki a mostanában olyan divatos magazincsatározásból, mely az első babafotók megszerzésére irányul.

Száz százalék, hogy milliók repkedtek a telefonban a kis Nahla Ariela első, exluzív fotósorozatáért cserébe, de a színésznő hajthatatlan volt.

Alapelve, hogy a kislánya nem eladó – de a jelek szerint ingyen szívesen megmutatja. Július 17-én ugyanis - mit sem törődve a paparazzikkal – boldogan ölelte 4 hónapos kislányát a kertben.

Édesanyja is a segítségére volt, de Halle ki sem engedte a kezéből várva várt csemetéjét.

Nahla papája, Gabriel Aubry nem tartózkodott a közelben a kép készültekor, de biztosan csak fontos elintéznivalója akadt, hiszen szakításról egyelőre nem szólnak a hírek.

A 40-es évei elején járó színésznő állítólag egy Los Angeles-i bolt eladójának is boldogan mutogatta a kislány fotóit. Nem csoda, hiszen igencsak megszenvedett a babáért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.