Sztáranyukák boldogságban úszva!

Halle Berry és Marcia Cross örömteli játszadozása gyermekeikkel!

Híres mamájuk kis büszkeségeit fotózták le a minap, amint vidáman játszadoznak a parkban! A sztárok csemetéi szemmel láthatóan örülnek a világhírű szüleikkel eltöltött időnek!

Halle Berry és kis családja képekben! képgaléria

2008.09.24 15:30ma.hu
Halle Berry és Nahla Ariela

Halle Berry úgy tűnik megtalálta a legjobb szerepet életében, és ez nem más mint az anyaság! 

6 hónapos kislányával, a kis Nahla Arielaval játszott a Szörnyek keringőjének sztárja a Beverly Hills parkban. 

A kislány Halle és a kanadai modell, Gabriel Aubry közös gyermeke. A játszótéren töltött időt szemmel láthatóan nagyon élvezte a 42 éves színésznő!

A Született feleségek vörös hajú sztárját, Marcia Cross-t Edennel és Savannah-val, a szépséges ikrekkel szintén egy parkban játszadozva kapták léncsevégre!

Marcia Cross és ikrei a napfényben!

A 46 éves szátranyuka és férje Tom Mahoney nagyon élvezték a napsütésben eltöltött órákat a parkban, Marcia még a cipőjét is levette és mezítláb játszott gyermekeivel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.