Eljegyzi kedvese a színésznőt!

Szexi képek: Végre - Halle Berry-t megkérték!

Gabriel Aubry, kanadai modell megkérte kedvese, az Oscar-díjas színésznő, Halle Berry kezét - A párnak már van egy közös kislánya, az egy hónapos Nahla Ariela.

Micsoda dekoltázs - Halle Berry újra a régi! képgaléria

2008.05.17 15:05netbulvar.hu

Gabriel Aubry, kanadai modell megkérte kedvese, az Oscar-díjas színésznő, Halle Berry kezét. A párnak már van egy közös kislánya, az egy hónapos Nahla Ariela.

Halle és párja, Gabriel Aubry

A pár egyik ismerőse szerint a modelll úgy érezte, most van itt a megfelelő alkalom, hogy megkérje szerelme kezét. A színésznőt egy antik családi ékszerrel, nagymamája eljegyzési gyűrűjével jegyezte el, hogy ezzel is kifejezze, milyen sokat jelent számára.

A szemfüles fotósok Halle kezén először a múlt hétvégén, Los Angelesben látták meg a gyémánt gyűrűt, a Revlon Női Futáson, melyen a színésznő is részt vett.

A 41 éves sztár a gyűrű mellett egy nyakláncot is viselt, melyen kislánya nevének kezdőbetűje, egy N-t formázó medál függött.

Halle Berry - akit legutóbb a Things we Lost in the Fire című filmben láthattunk- legközelebb egy pszichológiai drámában játszik majd, melynek címe Frankie és Alice.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.