Berry keblére ölelte a világ hölgyeit

Izgató képek: Halle Berry a legszexibb nő

Szexinek lenni egy lelkiállapot, amelyben az ember ki van békülve magával - fogalmazott Halle Berry hollywoodi filmcsillag, akit az Esquire férfimagazin idén "a legszexibb nőnek" választott.

Halle Berry 2008 legszexibb nője képgaléria

2008.10.12 17:44MTI

A magazin novemberi címlapja olyan képet közöl az Oscar-díjas színésznőről, amellyel egy nyolc évvel ezelőtti Bill Clinton-os borítóképet idéz vissza vicces formában: Berry göndör hajzuhataga szétnyíló sötét zakóra hullik, csupasz nyakán világoskék nyakkendőt visel. A színésznő, aki először nyerte el a férfimagazin évente kiosztott "legszexibb" címét, a fotók mellett véleményét is kifejtette ezzel kapcsolatban. "Nem is tudom, hogy mit is jelent ez valójában, de 42 évesen, egy kisbabával azt hiszem, elfogadom" - írta.

"Minden nővel osztozom ezen a címen, mivel bármelyik pillanatban bármelyikük jelölt lehet rá" - ölelte keblére a világ hölgyeit Berry, aki hat éve a Szörnyek keringője című filmjével nyerte el az amerikai filmakadémia díját. A színésznő márciusban hozta világra kislányát. Az apa az élettársa, Gabriel Aubry kanadai manöken.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.