Nyíltan beszélt szexuális életéről és a csúcsról!

Hoppá! Halle Berry 40 évesen élte át először az orgazmust

Halle Berry, akit nemrég az Esquire férfimagazin a világ legszebb nőjének választott, nyíltan beszélt az újságnak szexuális életéről. A színésznő bevallotta, hogy csak 40 éves kora után élt át először orgazmust, előtte sosem jutott el a csúcsra.

Halle, a legszexibb nő! képgaléria

2008.10.30 15:20ma.hu
Kellő tapasztalatot gyűjtött a hálószobában

Halle Berry jelmondata akár az is lehetne, hogy "minél idősebb vagyok, annál jobban élvezem a szexet". A 42 éves színésznő elmondta: az évek során kellő tapasztalatot gyűjtött a hálószobában ahhoz, hogy ma már sokkal jobban élvezze a szexet. Megtanulta, mi okoz örömet számára, és ő irányítja saját orgazmusát. 

A színésznő orgazmusát jelenlegi párjának és kislánya édesapjának, Gabriel Aubrynak köszönheti, aki 10 évvel fiatalabb. Elmondta azt is, hogy rengeteg szuper férfi volt már az életében, ám egyik sem tudta őt igazán elégedetté tenni a szexben. Már-már azt hitte, vele van a baj, mert egyikükkel sem élte át a gyönyört.
 
Aztán rájött, hogy nem ismeri a saját testét. Negyven éves korára jutott el addig, hogy képes volt magát teljesen elengedni szeretkezés közben, így végre eljött az első orgazmusa. 

Úgy érezte akkor, hogy ez számára olyan, mint egy karácsonyi ajándék. Most már nem szégyelli megmondani partnerének sem, hogy hol vannak az erogén zónái. Képes nyíltan beszélni a szexről és már mer kezdeményezni.

A tapasztalt férfiakat kedveli jobban!

- "Sokan azt mondják, hogy a nő felelős a saját orgazmusáért. Ez szerintem is igaz, és így én is saját magam felelek az átkozottul jó szexért!" - mondta a színésznő.
 
"Ma már sokkal jobb orgazmusaim vannak, mint 22 éves koromban, és nem hagynám, hogy ezt egy pasi irányítsa. Már nem!" 

A színésznő hozzátette, hogy szerinte nem annyira a gyakoriságon, mint inkább a minőségen van a hangsúly:
 
"nem az a legfontosabb, hányszor csinálod, én inkább a dolog intenzitását tartom fontosnak" - véli Halle

A nemrég a világ legszexibb nőjének megválasztott Halle Berry 32 éves modell kedvesét, Gabriel Aubryt valósággal megbabonázta. 

Kislányuk, Nahla pedig már nyolc hónapos, és felröppentek olyan hírek is, hogy a színésznő ismét babát vár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.