A színésznő tíz babánál már megállna!

Halle Berrynek nincs olyan, hogy túl sok!

A színésznő egy tévéműsorban mesélt terveiről, melyek között a család szerepel a legelső helyen, mégpedig egy nagy család sok gyerekkel. Barátja szerint nincs olyan, hogy túl sok gyerek, de Berry tíznél már megállna.

Halle Berry tündéri kislányával! képgaléria

2009.03.31 15:10rtlbulvar.hu

A színésznő házasság nélkül is tökéletesnek érzi kapcsolatát, és készen áll a következő gyerekre. 

A 42 éves hírességnek és 32 éves párjának már van egy kislánya, Nahla Ariela. A nagy család ötletét kedvese, Gabriel Aubry sem veti el, szerinte Nahlanak szüksége van testvérre. 

Nem meglepő, hogy így gondolja, hiszen a kanadai modell egy nyolcgyermekes családban nőtt fel.

Halle Berry kislánya!

Halle Berry és Gabriel Aubry 2006 elején ismerkedtek meg egy divatfotózáson. Tavaly márciusban megszületett kislányuk, de a boldogító igen gondolta még ekkor sem merült fel bennük. 

Érthető, hiszen az Oscar-díjas színésznő már két sikertelen házasságot tudhat maga mögött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.