A friss házasok háza a földdel lett egyenlő!

Döbbenet! Teljesen leégett Bruce Willis háza!

A sármos színész mostanában boldog magélete miatt került a címlapokra, ám most egy szörnyű dolog történt vele, ugyanis az idahói síparadicsomban található háza szó szerint porig égett.

Bruce és fiatal neje, Emma! képgaléria

2009.04.03 15:20ma.hu
Ifjú feleségével!

Eddig frissen kötött házasságról és gyönyörű fiatal feleségéről írtak a lapok, ám most vége a felhőtlen boldogságnak. 

A színész házáról hétfőn váratlanul több mint húszméteres lángok csaptak fel. Szerencsére a balesetben senki nem sérült meg, mivel éppen akkor zárták be a síparadicsomot, mert vége a síszezonnak.
 
Sajnos a házat már nem lehetett megmenteni, a tűzoltók erőfeszítései ellenére a hatalmas álomház porig égett. Külföldi lapértesülések szerint egy zárlatos elektromos panel okozta a tűzvészt. 

Bruce Willis azonban nincs kétségbe esve, hisz másik birtoka a leégett háztól alig 160 kilométerrel van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.