Friss husira váltott az egykori sztárpár!

Képek - Bruce Willis nem hívta meg kukás sógorát!

Nem vett részt a sármos színész és kedvese esküvőjén a menyasszony féltestvére - Bruce Willis újdonsült sógora kukásautót vezet, egyébként pedig keveset érintkezik a húgával.

Bruce Willis és fiatal felesége, Emma Heming képgaléria

2009.04.02 10:10ma.hu

Demi Moore és férje, Ashton Kutcher igen, a menyasszony féltestvére azonban nem volt jelen Bruce Willis és Emma Heming március végén megtartott esküvőjén.

A sármőr, akinek korábbi nejétől, Demitől három gyermeke van, egy nála 22 évvel fiatalabb, legidősebb lányával megegyező korú modellt vett feleségül.

A volt feleség, Demi és Ashton Kutcher

A brit Emma Heming nem rendelkezik ismert felmenőkkel, a féltestvére éppenséggel egy szemétgyűjtő autó sofőrjeként dolgozik.

A férfi, Martin Heming nem vette zokon, hogy Emma nem hívta meg a lagzira.

Elmondása szerint leginkább a Facebook-on üzengettek egymásnak, de mióta Bruce Willis kedvese lett, a lány onnan is törölte magát, mert túl sok kíváncsiskodó zaklatta.

Willis még nincs 55 éves - kilenc évvel azután nősült újra, hogy a gyönyörű Demi Moore-ral elváltak útjaik egymástól.

A ceremóniát a Turks and Caicos karibi szigetcsoporton tartották - Bruce ugyancsak jelen volt volt felesége esküvőjén, amikor a 46 esztendős Demi kimondta az igent 31 éves párjának, Ashtonnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.