Kigyúrt srác hajt a pophercegnőre

Képek - Na ne! Újra táncosba szerelmes Britney?

Azt rebesgetik, felbukkant egy új pasi Britney Spears életében - A popsztár, aki éppen turnéja kellős közepén tart, állítólag nem máshol, mint a színpadon esett szerelembe.

Britney Spears szexis floridai koncertje képekben! képgaléria

2009.04.01 12:20ma.hu

Kemény munka áll Britney Spears mögött, hiszen a pophercegnő vadonatúj dalokkal és igen látványos show-val kápráztatja el közönségét nemrég indult világkörüli turnéján.

Britney és táncosa, Chase Benz

A színpadi kép megteremtésében persze nagy része van a táncosoknak is - a hírek szerint egyikük az énekesnő szívét is megdobogtatta!

A jóvágású, 21 éves Chase Benz udvarol állítólag Britney-nek, s a közös munka során igen közel kerültek egymáshoz - írja a Popsugar.

Remélhetőleg a Tennessee-ből jött fiatalember hamarosan elfeledteti a sztárral a férjét, Kevin Federline-t!

Az ex szintén Britney táncosaként került a képbe.

Ám azóta - túl a rosszul sikerült házasságon és két gyermekük felügyeleti joga miatti marakodáson - Spears még mindig sokat gondol egykori szerelmére.

Kevin Federline egy sportolóba szerelmes

Amikor szakítottak, kis híján belebolondult a dologba.

A hírek szerint a szerelmi bánatnak is köszönhető, hogy a sztár többször megjárta a pszichiátriát, de karrierje is mélypontra került abban az időben.

Több férfival is összejött, de egyik kapcsolat sem volt tartós...

Két fiukkal ma már az édesapa és Britney is jó viszonyt ápol, s még az utóbbi időben is úgy tűnt, a popsztár szívesen kezdené újra volt férjével.

Kevin azonban a jelek szerint erre nem hajlandó - sőt, már új kedvese is van, a röplabdasztár Victoria Prince.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.