Veszélyben a popsztár élete?

Durva - Meg akarják ölni Britney Spears-t!

A híres embernek általában akadnak zaklatói - Britney Spears-nél ezúttal sajnos komoly a helyzet. Rendkívüli biztonsági intézkedésekre van szüksége, valaki a meggyilkolásával fenyegetőzik.

Britney Spears szexis floridai koncertje képekben! képgaléria

2009.03.25 14:25ma.hu

Fenyegető hívások és levelek keserítik meg az énekesnő életét - Britney Spears-nek eddig is voltak zaklatói, de a legújabb, úgy tűnik, mindegyiken túltesz.

A sztár menedzsere kénytelen volt rendkívüli biztonsági intézkedéseket bevezetni Britney védelme érdekében.

A National Enquirer című lap szerint az ismeretlen Spears életére törne - meggyilkolásával fenyegetőzik! Nemcsak telefonon és e-mailben üldözi, de állítólag bármerre megy is Britney a világban, követi!

Ez külön veszélyes, hiszen a sztár éppen világkörüli turnén van - ráadásul lelkileg sincs teljesen jó állapotban.

Ez eredeti tervek szerint magával akarta vinni két fiát, legalább a koncertkörút amerikai állomásaira, ezt azonban végül nem engedték meg neki.

Britney egyébként is pánikbeteg, a fenyegetések külön megviselik.

Egy ismerőse szerint az énekesnő mostanában nem tud aludni, ha igen, akkor pedig rémülten riad fel, és hosszú percekig zokog. Nemcsak magát, hanem a fiait is félti - adta hírül a National Enquirer.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.