A popsztár exén vörös folt éktelenkedik

Furcsa fotók: Ki mosott be Guy Ritchie-nek?

Különös fotók láttak napvilágot Madonna exférjéről a minap - Guy Ritchie épp távozóban volt egy londoni klubból, amikor a szeme alatti csúfos folttal lencsevégre kapták.

Valaki behúzott egyet Guy Ritchie-nek? képgaléria

2009.03.27 14:00ma.hu

A popdíva frissen elvált férje a londoni Punch Bowl klubban járt, amikor azonban kijött a szórakozóhelyről és beszállt a kocsiba, a lesifotósok meglepő részletre lettek figyelmesek az arcán.

Guy Ritchie mosolygott, de jobb szeme alatt egy vörös folt éktelenkedett...Lehet találgatni, vajon a neves rendező netán összetűzésbe keveredett-e valakivel, vagy csupán egy szemüveggel lehetett csúfos balesete.

Nem valószínű, hogy hölgyön ütötte volna fel vita a fejét - A sztár ugyanis állítólag szerelmes.

Nem búsult sokáig Madonnától való januári válása után, mint ahogya a volt neje sem. A hírek szerint Ritchie a szőke Elle MacPhersonnak csapja a szelet.

A szemrevaló sztárral vacsorázott ugyanis nemrég a londoni Notting Hill Brasserie-ben, a jelenlevők szerint romantikus estét töltöttek együtt.

Korábban kolléganőjével, Kelly Reilly-vel hozták hírbe Guy-t, aki fiatalabb a rendezőnél. MacPherson idősebb, de visszagondolva Madonnára, a korkülönbség Ritchie-t eddig sem igen zavarta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.