Karrierje elején kenyeret lopott a sztár!

Charlize Theron: Éheztem és ezért loptam!

A saját bevallása szerint a hollywoodi színésznő kiváló bolti szarka. De ez nem azt jelenti, hogy kleptomán, ám ha rákényszerül, akkor simán elemel ezt-azt a boltok polcairól, de csak akkor ha éhezik!

Szexis képekben az elbűvölő színésznő! képgaléria

2009.03.13 18:40mellesleg

Bár már nem küzd anyagi gondokkal a szépséges Charlize Theron, karrierje elején bizony lopott, méghozzá élelmiszert, kenyeret, mert nem volt pénze a napi betevőre. 

Charlize Dél-Afrikában született, egy Johannesburg melletti farmon nevelkedett. 1991. június 21-én éjszaka azonban családi tragédia következett be náluk. Alkoholista édesapja lövöldözni kezdett rá és az édesanyjára, aki végül – miután egy golyó Charlize feje mellett süvöltött el – fegyvert ragadott és megölte a férjét. 

A bíróság jogos önvédelemnek nyilvánította tettét, és felmentette. Az akkor még csak 15 éves Chalize ezután Milánóban majd New Yorkban próbált szerencsét. Eleinte balettozott, de karrierjét egy térdsérülés derékba törte. Az amerikai metropoliszba már csak néhány dollárral a zsebében érkezett meg, egy lepukkant szállóban lakott, és a lakbér kifizetése után már kenyérre se futotta. 

Ezért aztán lopott, hogy ne haljon éhen. Ugyan a balettozás után még járt volna neki némi pénz, de a csekk nem akart megérkezni. Egyszer éppen a bankkal vitázott, hatalmas jelenetet rendezve, mikor a sorban mögötte álló férfi megszólította, hogy véletlenül nem színésznő-e. „Nem, de szeretnék.” – hangzott a válasza.

Így történt, hogy hamarosan a Két nap a völgyben forgatásán találta magát. Sorra jöttek a felkérések, majd 2003-ban A rém, a hírhedt amerikai sorozatgyilkosról, Aileen Wuornosról. Alakításáért Oscar-díjat kapott, és karrierje azóta is szépen ível felfelé.
 
Legújabb filmjében, a The Burning Plainben egy olyan nőt alakít, akit szörnyű trauma ér. Mint mondja, a vele történtek miatt nagyon jól át tudta élni a szerepet, ám van egy fő különbség közte és az általa megformált hősnő között: ő nem a múltban él, hanem a jelenben

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.