Szerinte Törökország fővárosa Budapest

Charlize Theron ostobább a sokévi átlagnál

Isztambulban járt Charlize Theron és nem mondhatni, hogy elbűvölte volna észbeli képességeivel a törököket, miután országuk fővárosaként kedvesen megjegyezte, mennyire szereti Budapestet.

2008.01.22 07:23ma.hu

Ki tudja, talán intelligencia szint méréséhez is lehetne kötni, kit, hová küldenek el a nagyvilágban, hogy képviselje saját országát. Nos, a 32 éves színésznő, Charlize Theron szépen lejáratta az Egyesült Államokat butaságával, mikoris az Isztambuli Filmfesztiválon járt.

"Nagyon szeretem Törökországot, és a fővárosát, Budapestet is. " - mondta interjújában kedvesen Charlize. 

Mi csak örülhetünk, hogy emlegették fővárosunkat, de nem így a balkániak.  A török újságok elképedve adták hírül a kijelentést, hozzátéve, Charlize Theron egy fokkal megint messzebb került a Hollywood leginteligensebb színésznője címtől. Mondjuk például Sharon Stone-tól.. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.