A szexi füstölgő szőkeség

Charlize Theron cigi nélkül nem indul sehova - vadító fotók!

A legtöbb nő táskájából nem hiányozhat a sminkkészlet, Charlize Theron cigi nélkül nem indul el sehova. Lépten-nyomon hirdeti, hogy imád cigarettázni. Persze azt tudja, hogy nem egészséges, de képtelen letenni. Még a karrierjének is jót tett- szerinte.

Charlize Theron a dél-afrikai szépség képgaléria

2008.01.12 15:58netbulvar.hu

A hírességek igyekeznek a káros szenvedélyek, például a drog vagy dohányzás ellen felszólalni. Mivel az aggódó szülők ellenük fordulnak, ha rossz példát mutatnak gyerekeiknek. Ezért is meglepő, hogy Charlize Theron nem tartozik bele ebbe a kategóriába. Ő ugyanis lépten-nyomon hirdeti, hogy imád cigarettázni.

Persze azt tudja, hogy nem egészséges, de képtelen letenni. Még a karrierjének is jót tett- szerinte. Néhány éve ugyanis a ciginek volt köszönhető, hogy összeismerkedett az Ütközések rendezőjével, Paul Haggis-szel. Ők ketten voltak az egyedüliek az egész díjátadón, akik szó szerint használták ki a bagószünetet. Az Oscar-díjas gyárkémények annyira összebarátkoztak, hogy Paul megígérte, ír egy forgatókönyvet a dél-afrikai színésznőnek.

A szavát megtartva, tavaly leforgatták az Elah völgyében-t, ami egy, az iraki háborúval foglalkozó dráma. Ms. Theron nyomozónőt alakít, akinek fényt kell derítenie Tommy Lee Jones katona fiának titokzatos eltűnésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.